مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی

با سلام.
دو سال پیش یک زمین به متراژ 200 متر از عموهایم که زمین موروثی بوده خریدم و بعد از خرید فهمیدم که زمین من رو بنیاد مسکن بدون اطلاع فضای سبز عمومی زده است.
حالا من برای تغییر کاربری از فضای سبز به مسکونی اقدام کردم ولی بنیاد هیچ کاری انجام نمیده و به کلی مالکیت من رو نفی میکنه در صورتی که من گواهی مالکیت از شورا ودهیاری دارم و بنیاد میگه که این گواهی ملاک نیست.
لازم به ذکر است که فاصله من با آخرین ملک که جزء طرح هادی هست فقط 6 متر هست و دقیقا تابلوی ورودی روستا در جلوی ملک من هست.
ضمنا در استعلامی که از منابع طبیعی گرفتم ملک من رو جزء منابع طبیعی ذکر کرده در صورتی که بنیاد مسکن میگه ملک در اختیار ما هست و برای همین در نقشه فضای سبز زدیم.
حالا من نمیدونم کدوم راست میگن و چطوری و از چه راهی باید برای تغییر کاربری از فضای سبز به مسکونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر دو راست میگن شما ملک غیر خریدید بر علیه فروشنده شکایت کنید