مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر به فرزند

با سلام.
پدر بنده بازنشسته ناجا و دارای حقوق بازنشستگی میباشد. مادرم در قید حیات نیست و بنده بیکار هستم و حقوق ثابتی ندارم و پدرم بیمار است و با من زندگی میکند. آیا میشود در زمان حیاتشان حقوق را به نام من کنند یا بعد از فوت پدر ( بعد از صد سال) حقوق ایشان را دریافت نمایم؟

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی پدر به فرزند مستمری پدر به فرزند مستمری بازماندگان مستمری