مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت

باسلام و احترام
اینجانب در سال1384 در دوران خدمت مقدس سربازی در یگان خدمتی ام طی حادثه ای انگشت سوابه دست را راست دچار بریدگی شدید و پارگی تاندون شد که سریعا با آمبولانس به بیمارستان ارتش اعزام وپس از بستری چند روزه عمل جراحی انجام پذیرفت که تا امروز انگشت مورد اشاره بند1و2 انگشتم ضعیفتر و باریکتر از انگشتان دیگر و خم نمیشود و نمیتوانم مشت کنم
آیا به بنده درصد جانبازی تعلق میگیرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام شما ميتوانيد دادخواست مطالبه دیه مطرح کنید وبراي استفاده از مزایای جانبازی با یگان مربوط که خدمت خودرا انجام دادید در خصوص روال عملی آنها دراینگونه موارد وموارد مشابه کسب تکلیف بفرمایید موفق باشی