مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

سلام و خسته نباشید
برادر ناتنی بنده که از پدر یکی بودیم فوت میکنه و یک ملک داشته و انحصار وراثت صورت میگیره و ایشان یک خواهر تنی هم داشته (از پدر و مادر یکی) ، در انحصار وراثت اسم تمام افراد تنی و ناتنی به عنوان ورثه صادر میشه و با همان حصر وراثت، مبایعه نامه ای بین ما و فروشنده انجام میشه و ملک فروخته میشه و همه وراث از جمله همون خواهر ناتنی بنده امضا میکنه، و بعد ان هم شخص در ان خانه میسازد، بعد از حدود ١٨ سال خواهر تنی متوفی که ناتنی بنده میشه ادعای مالکیت میکنه، و میگه با توجه به قانون مدنی ماده ٩١٨ بنده ملک تمام ملک هستم و شما ورثه نبودید
سوالات :

١- با توجه به اینکه اشتباه از از حصروراثت صورت گرقته بوده ایا باز هم ما مقصر هستیم؟
٢- در صورت ابطال حصر وراثت و ادعای مالکیت ایشان تکلیف معامله انجام شده چیست؟
٣- با توجه به قیمت نجومی الان ملک و تفاوت بسیار بالای قیمت از زمان نسبت به الان ایا میتواند قیمت به روز زمین را از ما بخواهد ؟ یا قیمت به روز معامله را نسبت به سهم غیر
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر گواهی حصر وراثت باطل باشد ، معامله باطل خواهد شد
و خریدار اول باید قیمت روز ملک را به مالک بدهد و سپس خریدار. می تواند بر علیه شما شکایت کند و مطالبه وجه به قیمت روز نماید

حسین شورکی

حسین شورکی :

سلام می تواند ادعای ابطال حصر وراثت وابطال معامله بین اشخاص واثبات مالکیت نماید و باید به قیمت روز بها خونه بدید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

برادراین یک مشاوره حقوقی سنگین است که باتلفن امکن جواب ادادت ت نبست پییشنهادسریع میکنم فورابه دفتربامدارکومستندات بیاییدتادیرنشده تامشاوره ودادخواست وراههنمایی بدهید نیست ممنظورپول که نیست منظور که صحبت میکنیم وتوافق میکنیم منظورتسریع است‌.ظریفی09121022422