مشاوره حقوقی رایگان - سنوات

سلام بنده ده ساله در مدرسه غیرانتفاعی کار میکنم قرارداد از اول مهر نوشته میشه تا پایان اردیبهشت، از اول خرداد تا آخر شهریور رو ما خودمون هرساله بیمه خویش فرما میکنیم و مجددا از اول مهر سال بعد تا آخر اردیبهشت با موسس قرارداد میبندیم.با توجه به این فاصله 4 ماهه که هرسال می افته آیا سنوات به من تعلق میگیره؟ چون ده ساله این قرارداد تکرار میشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به اندازه 8 به دوازده عیدی و پاداش و سنوات باید در آخر هر سال به شما پرداخت کند

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

بله شما از سنوات میتوانید بهر ه مند شوید