مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از پارکینگ در صورت عدم قید پارکینگ در سند

با سلام. واحدی را در یک ساختمان 3 واحدی خریداری کردم که پارکینگ ساختمان 3 متر عرض و 12 متر طول دارد. عملا جای پارک 2 خودرو هست. در سند من قید شده پارکینگ مشاعی و سایر مشاعات ولی در سند یکی از واحدها اسمی از پارکینگ نیومده و فقط نوشته سایر مشاعات طبق قانون تملک آپارتمان ها. خواستم بدونم آیا اون واحد که پارکینگ در سندش نیومده صاحب پارکینگ هست یا نه و حق استفاده از پارکینگ را دارد یا نه؟

پاسخ ها :

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

اگر در سند پارکینگ قید نشده حق استفاده نداره می توانید دادخواست یا شکواییه رفع تصرف عدوانی و مزاحمت تقدیم دادگاه کنید