مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از پارکینگ در صورت عدم قید پارکینگ در سند

با سلام. بنده یک واحد از 3 واحد یک ساختمان را خریداری کردم. پارکینگ این ساختمان به صورت تونلی بوده که 3 متر عرض و 12 متر طول دارد. در سند واحد من قید شده و قدرالسهم از مشاعات که عبارتند از پارکینگ و حیاط مشاعی ولی در سند یکی از واحدها فقط قید شده قدرالسهم از مشاعات ولی اسمی از پارکینگ برده نشده. آیا اون واحد حق استفاده از پارکینگ را دارد؟

پاسخ ها :

حق استفاده از پارکینگ در صورت عدم قید پارکینگ در سند حق استفاده از پارکینگ پارکینگ در سند پارکینگ