مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام و درود. بنده به صورت پیش فروش واحدی را خریده ام و مقرر شد تا واحد با پارکینگ و انتقال سند تحویل دهد. حالا واحد تحویل داده و سند آماده نموده و این که اصلا در سند در مورد پارکینگ چیزی نیست و هزینه پارکینگ هم گرفته و در قولنامه نیز ثبت شده و اعلام می کند شهرداری مجوز داده خود شما پیگیر باشید و سند به نام بزنید و برید از شهرداری بگیرید. در صورتی که اصلا ساختمان جای پارکینگ ندارد. با ادعای کدام ماده قانون می شود ادعا خسارت نمود و این که کلاهبرداری محسوب میگردد؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. دادخواست مطالبه وجه پارکینگ را به نرخ روز تقدیم نمایید در صورت تمایل حاضرم دادخواست را برایت تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم