مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات با فرزند

با سلام. سه سال پیش ازدواج کردم و همسرم سابقه کیفری داشت. اما بعد از عقد به علاوه اعتیاد، دست بزن و فحاشی با وجود باردار بودن من دست به ربودن خانمی در نیمه شب زدند و دستگیر شدند. 12 سال حبس حکمشون شد که دی ماه سال گذشته با معرفی خود حبس شروع شد. ایشون از همون روز اجازه موندن بنده در منزل رو نداده و من و دخترم که الان 19 ماهه است به منزل مادرش میبرد و مانع ارتباط من با مادر و خواهر و برادرم میشد. یک سال به همین ترتیب گذشته که البته چندین بار به خاطر دلتنگی من برای مادرم و برای درخواست دیدنشون من رو کتک زدن که یک بار هم سیم برق رو پیچید و به کف پاهای من زد و بعد من رو فرستاد تراس که پاهایم با سردی سنگ ورم نکند. گذشت تا مهر ماه امسال که درگیری ما اول درب خونه پدرش شروع شد و بعد از کتک زدن من بیست و چهار ساعت بعد با صورت ورم کرده من رو بردن خونه ی مشترکمان و خواست که وسایل هایم رو جمع کنم و بعد من را درب خانه مادرم پیاده کرد و رفت و خواست که اصلا با خانواده اش راجع به این موضوع حرفی نزنم تا ناراحت نشوند. چند روز یک بار میومد و من را به اجبار برای تمکین به خانه میبرد و بعد از چند ساعت من را میرسوند که یک بار مخالفت کردم و ایشون با قمه به خونه مادرم حمله کرد و بعد از شکستن وسایل مادرم و بریده شدن انگشت خواهرم با ترس از نیروی انتظامی فرار کرد در این مدت دخترم رو خونه مادرش گذاشته و تا الان حتی با دستور قاضی هم دختر رو نیاورده که ببینم و میگه طلاق نمیدهم. دادگاه من رو ملزم به تمکین کرده . کمکم کنید مادرم و بیچاره برادرم رو تهدید میکنه. ماشین خواهرم رو آتش زده. هر بار هم شکایت میکنم اما هیچ کس به داد من نمیرسه و دادگاه هم که احضارش میکنه نمیاد. چی کار کنم؟ در ضمن این که ایشون از تاریخ 8/30 به زندان برنگشته خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه که حداقل فقط دخترم رو ببینم. چون ایشون تسلیم قانون هم نمیشه.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما باید بعلت ضرب و شتم و تهدید و سایر مسایلی که مطرح کردید شکایت کیفری کنید تا با توجه به اینکه ایشان زندان بوده و دارای سوابق کیفری نیز میباشد نسبت به اخذ حضانت و طلاق اقدام کنید. پیشنهاد میکنم حتما با وکیل اقدام کنید