مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم تحویل ملک توسط خریدار

با سلام.
در تاریخ 93/11/11 قطعه زمینی را به شخصی فروختم. بعد از عقد مبایعه نامه در سامانه ثبت املاک و مستغلات کشور و دادن اقرارنامه در دفترخانه کلیه مدارک زمین و خود ملک در اختیار خریدار قرار گرفت. اکنون بعد از 6 سال خریدار مدعی شده که بنده ملک را به وی تحویل نداده و خواهان تحویل ملک از طرف بنده شده است. در صورتی که در بند 5 قرارداد مبایعه نامه تاریخ عقد قرارداد و تحویل ملک در 93/11/11 ذکر شده است. اما ایشان در دادگستری بر علیه بنده اقامه دعوی کرده و خواهان تحویل مبیع از طرف بنده و خسارت تأخیر عدم تحویل تا صدور حکم را شده. در دادگاه بدوی قرار رد استماع دعوی صادر شد که خریدار مبادرت به اعتراض به قرار و تجدید نظر خواهی نمود. دادگاه تجدید نظر قرار دادگاه بدوی را نقض و حکم به بررسی پرونده در ماده 353 قانون دادرسی مدنی نموده است. آیا دادگاه بدوی دوباره برای این پرونده جلسه رسیدگی با حضور دو طرف برگزار میکند؟ آیا بنده میتوانم به بند 5 مبایعه نامه که در آن تاریخ تحویل ملک ذکر شده، استناد نماییم؟ ضمنا بنده بعد از تاریخ فروش ملک هیچ گونه دخل، تصرف و تملکی در ملک نداشته ام که باعث شود ملک را به ایشان تحویل ندهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر صورتجلسه تحویل ندارید بهتر است شهود خود در خصوص تحویل ملک را معرفی کنید.