مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوی

در خصوص تجديدنظرخواهی آقای ... با وکالت آقای ... نسبت به دادنامه شماره
... مورخ 28/6/1402 شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی بندرلنگه که به موجب آن قرار عدم استماع
دعوی صادر گرديده با توجه به اينکه ، تجديدنظرخواه در دادخواست تقديمی مبداء محاسبه خسارت را از زمان
قطعیت دادنامه... لغايت تحويل خودرو اعالم نموده لذا خواسته خواهان بدوی منجز میباشد و اعتراض
ا به ماده 353 قانون آئین دادرسی مدنی ضمن نقض قرار معترض عنه، پرونده
تجديدنظرخواهان وارد است و دادگاه مستندً جهت ادامه رسیدگی به دادگاه محترم بدوی اعاده می نمايد. رای صادره قطعی است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام اعتراض شما پذیرفته شده وپرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه بدوی ارجاع شده. منتظر ابلاغات آتی باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه تجدیدنظر ، رای بدوی نقض شده و پرونده برای رسیدگی و
صدور ‌ حکم ماهوی به دادگاه بدوی ارسال شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار بدوی نقض و جهت رسیدگی ماهوی به مرجع نخستین ارجاع شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تجدید نظرخواهی مورد قبول واقع شده است پرونده به دادگاه جهت رسیدگی ارسال می‌شود

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام هر کس که اعتراض کرده نظرش پذیرفته شده و پرونده به دادگاه سابق برای بررسی برگشت خورده