مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد کاری

سلام. اینجانب در شرکتی که هیچ گونه کار مالیاتی و قانونی ندارد و هیچ پول یا مدارکی تحویل من نمیباشد به عنوان حسابدار مشغول به کار میباشم.
قرارداد بنده از نوع موقت و از تاریخ 1399/03/01 لغایت 1399/12/30 و با توافق کتبی طرفین قابل تمدید می باشد و تنها در صورت استعفا یا فسخ قرارداد باید یک ماه قبل اعلام کتبی گردد.
با توجه به اتمام قرارداد بنده در پایان سال نیازی هست من یک ماه قبل به ایشان اعلام نمایم از سال جدید قادر به همکاری نمیباشم یا بعد از اتمام بگویم؟
چون کارفرما اگر بفهمد حقوق پرداخت نمیکند و اذیت میکند. البته عیدی و سنوات پرداخت کردند و رسید تسویه حساب دارم و بابت سفته هم رسید ضمانت دارم. سپاس

پاسخ ها :

اتمام قرارداد کار عدم تمدید قرارداد کار قرارداد کاری