مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام. 15 سال کل کار کردم. خرج پدر و مادرم و 4 تا خواهر و برادر که محصل بودن را دادم. چون پدرم تصادف کرد و از کار افتاده بود. هیچ حقوقی دریافت نمیکرد. برادر های من بزرگ شدند و هر چی کار کردند برای خودشون بوده. خانه و ماشین خریدن و نمیشد که من پس انداز کنم و حالا پدرم 8 سال هست که فوت شده. میخواهیم تقسیم ارث کنیم. 15 سال هزینه من حساب میشه یا نه از ارث میشود حق الزحمه من رو برداشت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند اخلاقا وبعنوان پسر بزرگتر نسبت به پرداخت هزینهای جاری خانواده خود اقدام نموده ایید ولیکن اصل بر تقسیم سهم الارث مطابق قانون خواهد بود واگر هزینه های این 15سال را نیز مطالبه دارید باید با سایر وراث توافق نمایید و در صورت عدم توافق با ارائه مدارکی میتوانید دادخواست مطالبه وجوه هزینه شده را به طرفیت وراث تقدیم نمایید