مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات کودک

با سلام. بنده طی 10سال زندگی مشترک باهمسرم که ثمره ان یک فرزند دختر 9ساله است. بعد از 10سال که به طور مکرر همسرم ترک منزل میکرده بازهم حدود1ماه است که منزل را ترک کرده درخانه خواهرش به سر میبرد،(چون پدرش دیگه خسته شده و خانه پدری راهش نمیده) مهریه اش را به اجرا گذاشته توقیف اموال صادر کرده... الان مشکلی که هست برای بچه وقت ملاقات میخواد. من کارم تبریزه دخترم هم تو تبریز مدرسه میره چون با منه، ولی خانمم تو ارومیه خونه پدرشه، الان با این اوضاع... من تاپایان امسال کلا سه روز بیشتر مرخصی ندارم اونم نگه داشتم برا جلسات دادگاه. میشه من از دادگاه درخواست کنم که برا ملاقات فرزندش بیاد تبریز؟

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
نيازي نيست كه شما درخواستي داشته باشيد چنانچه طرف شما درخواستي دارد عليه شما ميبايست به دادگاه محل سكونت شما مراجعه و طرح نمايد دادگاه نيز با لحاظ وضعيت سكونت شما و تحصيل فرزندتان تصميم شايسته را اتخاذ مينمايد .