مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام شوهرم دوسال پیش درخواست طلاق داده حضانت دخترم تا هفت سال با من بود بعد از هفت سال به پدرش رسید بعد از گرفتن حضانت دخترم را به شهرستانی که خانواده اش زندگی میکنند برده من میخوام درخواست ملاقات بدم میخواستم بپرسم که آیا من باید برم فرزندم رو ملاقات کنم یا شوهرم موظف است که فرزندم رو بیاره ببینم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. وفق ماده 42 قانون حمایت از خانواده کسی که حضانت طفل را برعهده دارد حق ندارد طفل را به محل دیگری غیر از محلی که هنگام وقوع طلاق حضور داشته اند بفرستد. در خواست ملاقات در شهر قبل از وقوع طلاق را بدهید و در دادخواست به این امر اشاره نمایید و به دادخواست طلاق و یا دادخواست های دیگری که آدرس زوج در آن آدرس خود را شهر محل اقامت شما اعلام نموده استناد بفرمایید. ضمنا بعد از 9 سال تمام قمری دختران می تواند با شما یا پدرش ( هر کدام که خودش بخواهد)زندگی نماید و دادگاه دادخواست ملاقات را از پدرش یا شما نخواهد پذیرفت.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما در شهر محل وقوع طلاق دادخواست ملاقات فرزند رو مطرح کنید احتیاجی به رفتن در محل سکونت همسرتان نیست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما در شهر محل وقوع طلاق دادخواست ملاقات فرزند رو مطرح کنید احتیاجی به رفتن در محل سکونت همسرتان نیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما باید به محل اقامت فرزند مشترک برید