مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت عمدی و مخفی کردن عمدی فرزند با سوءنیت عام و خاص توسط زوجه

الان 5ماهه خانومم از خونه رفته، هربار با پلیس میرفتم خونه مادرخانومم، میگفتن خانومم و بچه اونجا نیستن و خبر ندارن، تا اینکه رفتم اگاهی و اعلام فقدان کردم،وقتی خانواده خانومم بعداز4-3روز فهمیدن، بمن گفتن، رفتیم اگاهی و خبردادیم و پرونده بسته شد. چندوقت پیش خانومم و برادرش تماس گرفتن گفتن باید برم شکایتهامو پس بگیرم وگرنه نمیزارن بچه رو ببینم. پیامها و صدای ضبط شدشون هست. بعدشم رفتم دادگاه و دستورموقت گرفتم،الان3-4ماهه از دستورموقت میگذره و من فقط 3بار دخترم رو دیدم، هرجمعه با مامور کلانتری رفتیم خونه مادرزنم, گفت بچه رو نمیده، اخر اومد توی کلانتری و جلوی مامورها گفت اصلا بچه رونمیده.همه گزارشهارو دارم، مامورتی کلانتری یه اسشتهاد دادن بمن که خانومم توی کلانتری و جلوی اونها صراحتا گفت بچه رو نمیده و از دستورقاضی استنکاف میکنه و مانع ملاقات میشه. از طرفی همسرم بی خبر بچه رو برده شهرستان، چندوقت پیش فهمیدم بخاطر سهل انگاری، بچه مریض شده و عفونت داخلی و عفونت ادراری گرفته، هرچی به دادگاه گزارش میدم، لایحه میدم، عین خیالشون نیست.چکارکنم؟وقت رسیدگی واسه اردیبهشته. توی6ماه فقط3باز دخترمو دیدم. التماس میکنم راهنمایی کنید. از کار3ماهه اخراج شدم، هیچی پول ندارم دیگه. بیچاره شدم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ماهم متأسفیم،فعلابه جهت شلوغی دادگاه همین رونداست.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

مطابق ماده 54 قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تكاليف مقرر خودداري كند يا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذي حق شود، براي بار اول به پرداخت جزاي نقدي درجه هشت و درصورت تكرار به حداكثر مجازات مذكور محكوم مي شود.»

پرسشگر :

ماده 14 و 41 حمایت از خانواده،مواد کیفری و مدنی رو توی لایحهنوشتم،ولی گفتن شکایت کیفری کن،شکایت کیفری کردم،ارجاع دادن حل اختلاف،وقت واسه اردیبهشت داده!!!
ولی واسه مهریه اجرا گذاشتن،3هفته نشد که وقت رسیدگی دادن!!
قانون و حق طلاق بامرد و حضانت و... همش الکیه
واسه 1ساعت تاخیر که دیررسیدم کلانتری،روز جمعه ساعت 3 بعدازظهر،حکم ورود بمنزل گرفته بود و رفته بود داخل منزل
اونوقت من توی 5ماه فقط 3بار باید دختر 3سالم رو ببینم

یک وکیل

سلام
با تنوجه به اوضاع و احوال به نفعتان است حتما وکیل بگیرید