مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گزارش حادثه بعد از حادثه درحین خدمت

با سلام. بنده سرباز جزیره فارسی هستم. حدود سه ماه پیش درجزیره درحین خدمت زانودرد شدید گرفتم بعد از اونجایی که اطلاعی نداشتم که باید گزارش حادثه بگیرم پیش دکتر رفتم ولی تشخیص نداد پام چش شده گفت برو شهر دکتر متخصص تا تشخیص بده. بعد ماهم اومدیم مرخصی رفتیم پیش دکتر گفت که رباط پاره شده و باید عمل کرد. بعد روزی که خواستم بستری بشم برای عمل گفتن گزارش حادثه باید داشته باشی وگرنه آزاد حساب میشه منم زنگ زدم که از پادگان بگیرم گفتن که نمیدیم باید همو روز می گرفتی منم اطلاع نداشتم بعد مجبور شدم با خرج آزاد عمل کنم حالا هم بدون گزارش حادثه نه میتونم پول بیمه و بیمارستان بگیرم نه ديه لطفا راهنماييم کنین و اگر بخوابم شکایت کنیم دادسرای نظام نتیجه ای میگیریم یا نه. ممنون