مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل و فوت

باسلام
من در سال 79 خانه ای خریدم و با فروشنده مبایعه نامه در بنگاه نوشتیم کسری بودجه داشتم وام جانبازی خریدم و برای دریافت وام خانه را بنام صاحب وام سند زدیم و وکالت بلاعزل گرفتیم و اقساط را پرداختیم و تسویه کردم و از سرپرستی بانک نامه برای محضر صادر شد حالا که امدم محضر فروشنده وام که وکالت بلاعزل داشتم فوت کرده و اکنون سند بنام ایشان هست منم قولنامه اصلی اولیه را دارم ( فیش اب و برق و گاز و تلفن )، و مبایعه نامه دوم ( چون سند بنام فروشنده وام خورده بود ضمن وکالت بلاعزل مبایعه نامه ای از ایشان دارم که خانه را به من فروخته است ) .
حالا من باید چکار کنم مراحل کارم چگونه است ایا با مدارکی که دارم وارث فروشنده وام میتوانند ادعایی بر ملک داشته باشند؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن مبایعه نامه دوم از فروشنده ی وام و همچنین وکالت ، کار راحت است. اگر ورثه همکاری نکردند می توانید علیه آنها دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید