مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه ای

سلام و عرض ادب
بنده یک دستگاه ماشین در سال 93 خریداری کردم که به صورت قولنامه ای بوده و کسی که ازش خریداری کردم هم به صورت قولنامه ای خرید کرده بوده. بعد از گذشت شش هفت سال که صاحب ماشین را پیدا کردم از بنده طلب 5میلیون تومان کرده تا حاضر شود ماشین را به نام بزند. قبلا بعد از خرید یکبار وکالت تعویض پلاک به بنده داده بود ولی چون ده روزه بود و پلاک مشکل پلاک سینی داشت بنده نتونستم اینکار رو انجام بدم.
کسی هم که ازش خریداری کردم پاسخگو نیست و ادرسی از وی ندارم. ضمنا صاحب پلاک تهدیدکرده که توقیف پلاک رو میگیرم.
البته کارت ماشین و سند و برگ سبز پیش خود بنده است همچنین قولنامه.
الان بنده چه کنم؟ راه چاره چیست؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام اظهار نامه بابت تنظیم سند و دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.یا از طریق توافق و انتقال سند
ویا از طریق پروسه دادگاه الزامش رو به تنظیم سند بخواهید