مشاوره حقوقی رایگان - آیا شکایت فروش مال غیر میشود کرد؟

با سلام در ابتدای سال 96 قرارداد پیش خرید آپارتمانی را با سازنده امضا کردم و مقرر شد تا شهریور همان سال تحویل دهد منتهی در شهریور موقع از طرف شخصی با ما تماس گرفتند که سازنده حق پیش فروش نداشته و من مالک هستم و شما هم بروید از وی شکایت کنید و قرارداد فی مابین بین خودشان (البته با پدر مرحومشان) را نشان ما دادند پس از مدتی سازنده می‌گفت که شما نگران نباشید من به تعهدم عمل میکنم ولی در قرارداد ثانویه ای که بعد از قرارداد ما بود در سال 97, بین سازنده و وراث بسته شد آمده که سازنده در صورت عدم انجام تعهدات تا پایان 97 وراث حق فسخ قرارداد به صورت یکطرفه را دارند که این کار را انجام دادند حال ما ماندیم و پول هایی که به باد رفته و مالک هم میگوید بروید از سازنده پولتان را بگیرید که وی در حال حاضر متواری ست لازم به ذکر است که قرارداد با متری 3000000تومان بوده و حالا در آن منطقه متری 15000000 تومان است با این اوصاف میتوان شکایت عدم ایفای تعهد کرد یا راه دیگری وجود دارد که ضرر بوجود آمده جبران شود؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما با عنایت به اینکه سازنده اصلا حق فروش نداشته است و به شما ادعای مالکیت نموده است میتوانید ادعای فروش مال غیر را کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
پیشنهاد می شود با مالکان به نحوی به مصالحه برسید هر چند شکایت فروش مال غیر نیز قابل طرح و پیگیری ست ...