مشاوره حقوقی رایگان - حق عدم تمکین

سلام من ۴ساله که عقد کرده ام ولی خونه ی پدریم هستم ولی باکره نیستم حالا شاید جدا بشیم ولی این آقا الان بیشتر از یک ساله که رفته شهرشون و نه جواب هیچ تماسیو میده نه تماس میگیره منم رفتم جوابی نداد اما نه میاد طلاق بده نه جواب میده حالا میتونه حق تمکین بگیره و یا کاملا الان حق با منه؟؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر همسر شما بخواهند دادخواست الزام به تمکین بدهند بایستی برای شما منزل تهیه کنند و نفقه شما را نیز بپردازند. شما در هر حال می توانید نفقه گذشته و حال خود را مطالبه کنید و حتی شکایت کیفری ترک انفاق در دادسرا مطرح کنید.