مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام ، ما در یک ساختمان 4 واحدی هستیم ، که دارای دو پارکینگ است و در قسمت پارکینگ انباری ها تعبیه شده و طبقه دوم و سوم دارای پارکینگ هستند و دو واحد دیگر پارکینگ ندارند درب پارکینگ اتوماتیک است و دارای ریموت ، دو واحدی که پارکینگ ندارند به هیچ عنوان نه رفت و آمدی از درب اتومات دارند و نه ماشین و موتور می یارند ( کلا هیچ استفاده نمی شود به جز اون دو واحد که پارکینگ دارند فقط استفاده کننده هستند )ولی هر بار که درب اتومات خراب می شوندمی گویند چون جزء مشاعات هست
حتی شما هم که استفاده ای ندارید باید هزینه اش را پرداخت بفرمایید . ( البته درب پارکینگ در رمپ هست و هیچ تداخلی در محل پارکینگ که انباری تعبیه شده ندارد و یکی از واخدها که پارکینگ دارد علاوه بر محل پارکینگ که یکی هست دو موتور و وسایل اضافه هم می گزارد که می گه چون پار کینگ دارم می تونم استفاده کنم ممنون می شم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمی شودبه جهت پیچیده بودن موضوع حضوری باوکیل مشورت کنید