مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در اتوبان

سلام. درب خروجی اتوبان میرداماد به مدرس جنوب در داخل خروجی سمت چپ و راست من خودرو بود و من وسط این دو خودرو قرار گرفتم. به خاطر این که به خودرو سمت راست خودم برخورد نکنم به سمت چپ منحرف شدم و سپر جلو سمت راننده به درب جلو سمت شاگرد خودرو سمت چپ برخورد کرده. میخواستم ببینم مقصر من هستم یا خودرو سمت چپ؟

پاسخ ها :

معصومه قلخانی

معصومه قلخانی :

سلام تشخیص مقصر در تصادف با افسر راهنمایی و رانندگی یا کارشناس دادگستری در زمینه تصادفات است در تحصص وکلا نیست