مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اجاره بها

سلام. از سال 74 به صورت سالیانه هر سال 14هزار تومان اجاره مغازه داده ام. تا سال 96 مبلغ به سالی 400 هزار تومان رسیده. مالک سه دانگ حاضر به اخذ 200 هزار اجاره بهاء نیست و از سال 96 تا هم اکنون یعنی سال 99 نیامده نسبت به سه دانگش اجاره بگیرد. حالا بفرمایید مبنا را 7 هزار از 14 هزار بگیرم یا از 200 هزار؟ چقدر باید بریزم؟ لطفا طریقه محاسبه را هم بفرمایید.
هم عادی است. من الله توفیق

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

200 هزار تومان در ضمن به علت پرداخت اجاره بها در این مدت 4 سال ، مالک می تواند
دادخواست حکم تخلیه