مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک تجاری

سلام خسته نباشید و درود بر شما مشاورین عزیز و زحمت کش. سوالی داشتم خدمت شما حدود 5تا 6 سال من یه ملک تجاری که هر سال اجاره نامه تمدید میکنم الان سه ماه از اجاره نامه من گذشته من هر ماه 800 تو مان میدادم الان میگه 1100 بده این اجاره برام خیلی سنگین آیا این ملک باید خالی کنم یا به گفته مالک عمل کنم آیا راه هست که من ملک مجدد با همان مبلغ یا درصد قانونی اجاره مجدد کنم ؟ آیا اصلا قانون هست که بگه مثلا اجاره سال پیش که 800 بوده طبق معیار و درصد املاک محاسبه بشه؟ ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام تا زمان اتمام اجاره شما موظف به پرداخت همان مبلغ مقرر هستید اما بعد از آن ایشان اختیار تعیین مبلغ را دارد و نمیتوان به سالهای گذشته استناد کرد