مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث پدری از پدربزرگ

با سلام. پدرم 6 سال هست ما رو رها کرده و هیچ پول و خرجی نداده و با کس دیگری ازدواج کرده. ارث پدربزرگم که به پدرم میرسه رو من میتونم بگیرم؟ از طرف پدرم ؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام پدر شما قايم مقام پدر بزرگتون محسوب ميسه و تا وقتي در قيد حيات است نميتونيد شما سهم الارث پدر بزرگتون رو دريافت كنيد.
اما مادرتون ميتونه از طريق مهريه اقدام كنه و سهم الارث رو بابت بخش يا كل طلب توقيف كنه