مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

با سلام و خسته نباشید دختری 17 ساله هستم و 5 ماه تا 18 سالگی دارم، مادر و پدرم از دو سالگی طلاق گرفتن و پدرم از 12 سالگیم فوت شده من پیش خانواده پدریم زندگی میکنم، مادرم از بچگیم مفقود الاثر بوده و الان چند ماهه پیدا شده
میخواستم بدونم در صورتی که مادرم ادعای حضانت کنه حکم رشد من و انتخاب زندگی که پیش چه کسی باشم با خودم است ؟؟

پاسخ ها :

صابر  باقري پائين كولائي

جناب آقای صابر باقري پائين كولائي :

دختر كه به سن رشد يعنى هجده رسيد دراين صورت خود شخص يعنى دختر تعيين ميكند نزد چه كسى باشد