مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره دستی

با سلام.
آیا قرارداد اجاره دستی بین دو نفر مدرک معتبر در دادگاه محسوب میشود؟ یک شاهد امضا کرده و ضمنا اجاره کننده 17 سال هست و اجاره یک روزه بوده است و اثر انگشت نیز دارد.

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

سلام
اولاًاجاره هم مثل بقیه عقود و قراردادها نیازمند وجود اهلیت موجر و مستاجر میباشد.
دوماًاجاره نامه عادی با امضاءِ دو نفر شاهد اعتبار کاملتری دارد.
در آخر اجاره بفرسته باید تاریخ شروع و تاریخ پایانش مشخص باشد تا وجاهت قانونی داشته باشد .

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اجاره نامه دستی سند معتبر است اما چون در این قرارداد ،طرف مقابل در زمان تنظیم اجاره نامه ،کمتر از 18 سال تمام داشته ، آن قرارداد اجاره غیرنافذ است .
موفق باشید