مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

سلام خسته نباشید ببخشید پسر عمه من خانمشو کتک زده چندین بار ولی اینبار رفته شکایت کرده و پزشک قانونی رفته و الان دادسرا هست و بهش گفتن شاهد بیار من خودم از بچگی خیلی ازش ضربه خوردم و میدونم روانش مشکل داره و دیگر ازاری داره ولی به خاطر عقده خودم نمیخوام شهادت بدم فقط میخوام به این خانم که خیلی انسان شریفی هست کمک کنم میخواستم بدونم اگه من برم شهادت بدم امکان داره بعدا دادگاه بخواد منو یا اسممو به پسرعمم بگه اخه اگه بفهمه من این کارو کردم یه خاندان بهم میخوره خیلی بد میشه لطفا بهم کمک کنید ببینم میتونم برم یا خیر همسایه هاشونم از پسرعمم میترسن و گفتن شهادت نمیدیم و امضا هم نمیکنیم من فقط قصدم کمک به یک مظلومه لطف میکنید جوابمو بدید در ضمن ما شک داریم که ایشون اعتیاد داره یا خیر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، متهم می تواند پرونده را مطالعه کند، اظهارات گواهان زا ببیند