مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ی مختومه

با سلام بنده به اتهام نشر اکاذیب در تلگرام توسط اطلاعات به بازپرسی دادگاه انقلاب احضار شدم و به قید وثیقه ی 25 میلیونی آزادم. لازم به ذکره پرونده شاکی خصوصی نداره. بعد از تقریبا یک ماه برام پیامک اومد قرار نهایی در بازپرسی برای شما صادر شده. اما بعد از گذشت چند روز هنوز ابلاغیه ای در سایت برام نیومده. خودم اطلاعات پرونده رو به سامانه ی پیامکی قوه قضاییه 500049 ارسال کردم در جواب اومد پرونده مختومه شده است.
ایا سامانه معتبره و نیازی به مراجعه حضوری نیست؟
و در صورت مختومه بودن پرونده ایا دیگه محاکمه نخواهم شد یا پرونده در هر صورت به دادگاه میره؟
با تشکر

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بامراجعه به بازپرسی ازوضعیت پرونده مطلع شوید