مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن به شدت

سلام من 14 سالم هستش و خیلی خیلی سختمه و میتونم بگم هم از خیلی جهات محدود شدم و این باعث افسردگیم میشه..خیلی خیلی من رو کتک زده ..فقط 14 سالمه ولی اگه ببینید من رو چطوری میزنه وحشت میکنید..شلاق مشت چک با هرچی گیرش بیاد من رو میزنه...فقط بخاطر اینکه درس نمیخوم یا کم میخونم..هر اهنگی گوش میدم میگه گوش نکن ..من دیگه نمیتونم ادامه بدم داخله این خونه..من فقط یه زندگی عادی میخوام که مسیرم رو خودم انتخاب کنم
الان هم کل بدنم درد میکنه دیگه نمیتونم....خودتون کمکم کنید..اصلااا با پدرم راحت نیستم..دوستامو میبینم گریم میگیره..لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید شکایت کنید یا به واحد بهزیستی اعلام کنید