مشاوره حقوقی رایگان - حق ازدواج مجدد برای زوج‌ به علت بیماری روحی همسر

سلام همسر بنده خانمی را صیغه کرده آمد و حکمی از دادگاه نگرفته اند قبلش
و اعتراض که میکنم می گویند چون تو روانی هستی
البته من به علت فوت فرزند و بدرفتاریهای همسر و خانواده ایشان سه مرتبه در بیمارستان بستری شدم و بیماری افسردگی شدید من به اشتباه و با اطلاعات غلطی که خواهرم داده بودند دو قطبی عنوان شده که روانشناس فعلی من آنرا رد میکنند
و دو مرتبه هم سابقه اقدام به خودکشی بعلت رفتار های بد ایشان داشتم
آیا اگر از ایشان به دلیل اختیار کردن همسر دوم شکایت کنم که حق طلاق بگیرم ایشان می‌توانند با ارائه مدارک بیمارستان
این حق را برای خود قائل شوند که همسر دوم بگیرند یا قبل از آن باید اجازه دادگاه می‌گرفتند ؟ ‌‌‌‌ آیا دادگاه حق طلاق به من می دهد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
درصیغه موقت نیاز به حکم و اذن دادگاه نییست