مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

باسلام. چند سال پیش خانه خود را جهت دریافت وام ساخت ساز بنام شوهر خاله خود کردیم بعد از ساخت خانه یک واحد بنام شوهر خالم شد و مدتی بعد قبل اینکه سند را بنام ما بزند فوت کرد. و ما از آن فقط یک وکالت فروش داشتیم با صحبتای طولانی که با وراث صورت گرفت توانستیم از انها وکالت فروش بگیرم (لازم به ذکر است که در بین وراث پسر صغیر پانزده ساله وجود دارد که مادر آن قیم است که سهم ارثی آن تقریبا 1.5دنگ از ملک است ). الان میخوام چهارونیم دنگ وراث بزرگ سال را بنام همسرم بزنم. اما میترسم که فردا دبه کنن و شکایت کنند که مثلا پولی دریافت نکردیم و ...
چه روشی را پیشنهاد میکنید که فردا آنها در صورت احتمال نتوانند کاری انجام دهند؟
برای انتقال مال صغیر چه راهی است ؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  قرشي

فاطمه قرشي :

با سلام - در مورد چهارو نیم دانگ حتما علاوه بر وکالتنامه یک مبایعه نامه نیز تنظیم کنید و مبلغی رو هم قید بفرمایید بعد از امضا هیچ ادعایی نسبت به نگرفتن پول نمی توانند داشته باشند برای انتقال سهم صغیر بهتر است تا سن قانونی صبر کنید چون به اداره سرپرستی مربوط می شود یا اقدامات گرفتن حکم رشد از اداره سرپرستی را انجام دهید