مشاوره حقوقی رایگان - زورگویی برادرم همراه پدرش

باسلام و عرض ادب خدمت بزرگان
سی ساله پیش مادرم با هشت یک مال پدرم خانه کلنگی خریداری کردند حدود 175متر بصورت قولنامه بعد از چندسال که مادرم شوهر کرده بود صاحب فرزندی شده بود و با ازدواج برادر ناتنی به خواست پدر ناتنی در همان ملک 175متری خانه 60 متری را احداث کرد و برادرم نزدیک 9سال بدون اینکه اجاره یا چیزی نشسته حال که ما اقدام به تقسیم ترکه دادیم پدر و خودش ادعا میکنند که خانه مذکور مال ایشان هست عارض شوم که مادرم هیچ سند و قولنامه به ایشان نداده و عقدنامه مادرم هم صیغه موقت بوده حال ایشان می‌توانند تصرف 60متر رو بکنند یا خیر البته قولنامه اصلی دست ماست و در ان 175متردرج شده لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام همسر مادرتان بعلت موقتی بودن نکاح از مادرتان ارث نمیبرند برادر ناتنی مثل دیگر خواهربرادرها سهم الارث دارد درصورتیکه مدرکی دال بر مالکیت خانه 60 متری ندارد آن خانه جزو ماترک مادرتان محسوب شده و ازززمان ارسال اظهارنامه به ایشان اجرت المثل تصرف را باید بپردازند