مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن مغازه

سلام. مغازه ای در حدودو 300 متر داریم که دو دنگ بنام من و چهار دنگ بنام داییم هست . حدود 4 سال داییم فوت کرده و دو زن و 7 فرزند دارد حدود 3 سال زن دومی که یک دختر دارد حکم از دادگاه گرفت و مغازه را بستند بعلت اینکه چیزی بهش حدود نزدیک به دو سال نداده بودند بسته شد البته پروانه بنام داییم هست. من چگونه میتوانم باز کنم یا حتی اجاره بدهم. اینها زن و بچه های داییم با هم مشکل دارند و خوب بهم نیستند منم هم دارم چوب اینها را میخورم من چگونه میتوانم باز کنم مغازه. لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مال مشترک ، بدون اذن سایر شرکا نمی توان تصرف کرد. شما بایست دادخواست تقسیم مال مشاع و در صورت عدم امکان تقسیم ، فروش را بخواهید