مشاوره حقوقی رایگان - حذف اکانت اینستاگرام

سلام من یک اکانت اینستاگرام داشتم که ایمیل فیک بود بعد به یه کسی پیام دادم جمله اولی که فردستادم کمی زشت بود بعد ایشون شروع کرد به من فحش های زیاد دادن و من دیگه هیچ حرف بی ادبانه ای نزدم و گفت ادرس بده بیام فلان کنم و به بچه ها میگم ادرستو پیدا کنن منم پیجمو پاک کردم از اینستاگرام اومد ما پیجت رو نگه میداریم ولی مخفیش میکنیم اگر نظرت عوض شد برگردی الان من پیام هامم پاک کردم unsend کردم ایشون الان میتونه از من شکایت کنه پلیس فتا پیدا کنه با اینکه اکانت پاک شده و اینکه پیام ها رو هم پاک کردم و بیشتر خود طرف فحش های بسیار رکیک داده؟ اینم بگم که ایشون نمیشناسه اصلا من کی هستم و این که ممکنه از دادگاه ساعت 2:50 دقیقه ظهر تماس بگیرند با فرد شاکی ؟ لطفا پاسخ بدید ممنون

پاسخ ها :

پیگیری اکانت حذف شده اینستاگرام توهین در اینستاگرام اینستاگرام