مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من زوجه ای هستم که با اجرا گذاشتن 20 سکه از مهریه خود را برای فشار گذاشتن شوهرم برای طلاقم اقدام کردم که ایشان اعسار زدند و حکم بعد از تجدیدنظر قطعی شده که یک سکه پیش و هشت ماه یک سکه برایم آمده برای پیگیری پرونده خود به شعبه مراجعه کردم که گفتم هنوز پرونده به شعبه نرسیده و الان هم شوهرم تعدیل تقسیط زدند که دادگاهش برای پنجاه روز دیگر است حال من میتوانم حکم جلب شوهرم را بگیرم یا باید صبر کنم؟
آیا تعدیل تقسیط برای من هم که تازه رای صادر شده انجام میشود در دادگاه چه بگویم که اقساط بیشتر نشود؟
ممنون میشم برام توضیح بدین.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
بله میتوانید جلب رو بگیرید
باید در جلسه دادگاه ثابت کنید که ایشان توان مالی دارند