مشاوره حقوقی رایگان - مدارک موتورسیکلت

باسلام
بنده سال 96 یک موتورسیکلت از اصفهان خریداری کردم و فقط یک قولنامه نوشته شد و تمامی مدارک موتور اعم از برگه سبز و سند کمپانی و کارت موتور را تحویل گرفتم. ولی متاسفانه الان بعد چندسال قولنامه را گم کرده ام. ولی تمام مدارک را دارم. برای گرفتن المثنی قولنامه نمایشگاهی که موتور را خریداری کرده ام را پیدا نکردم. باتوجه به اینکه الان موتور در اصفهان نیست و در شهرستان است و صاحب قبلی موتور میگوید من تو را یادم نیست و سند و برگه سبز به نامم نمیزند. چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

انتقال مدارک موتور سیکلت گم کردن قولنامه موتور سیکلت موتور سیکلت