مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور

باسلام. اینجانب یک دستگاه موتورسیکلت رو به آقایی فروختم. و در اداره راهنمایی تعویض پلاک و تعویض برگ سبز و... انجام شد. آیا نیازی به اقدام در دفترخانه هم هست یا لازم نیست؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

تنظیم برگ سبز به معنی انتقال رسمی سند می باشد ولی متاسفانه مدتی است در این خصوص بین دفتر خانه ها و پلیس درگیری حقوقی هست و هر کدام کار خودشون و تایید می کنند در آخرین سری مجلس برگ سبز را کافی دانست و مراجعه به دفتر خانه را اختیاری معرفی کرد ولی لاریجانی رئیس قوه قضائیه وقت یک تنه دفتر خانه را حق معرفی کرد و الان هم مردم بلا تکلیف ماندن