مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با سیم کارت دزدی

سلام چند سال پیش پسرخاله ی من به اردو می ره و گوشیش که سیمکارت به نام مادرش بوده رو گم میکنه و فکر کرده افتاده توی اب انبار اونا پیگیری نکردن و سیمکارت رو نسوزوندن
حالا یک ماه پیش مادرش میره بانک میبینه حسابش مسدود شده و گفتن با سیمکارت شما نه میلیون تومن کلاه برداری کردند . و مالباخته شکایت کرده و حساب مسدود شده.
البته هیچ پولی به حساب خاله ی من واریز نشده فقط از سیمکارتی که به اسمش بوده استفاده شده

حالا تکلیف ما چیه؟ باید به کجا مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صاحب حساب ثبت نام ثنا و استعلام وضعیت پرونده ها کند سپس مراجعه به شعبه رسیدگی کننده و دفاع در مقابل اتهام