مشاوره حقوقی رایگان - تغییر قرارداد

سلام. من سال 96 با یک پلتفرم آنلاین قرارداد همکاری بستم و در قرارداد امضا شده ذکر شده بود که در صورت تمایل به قطع همکاری از یک ماه قبل اعلام کنید و بعد از یک ماه سفته برگردونده میشه، اما بعد از یکی دو سال توی سایتشون اعلام کردن که تا سه سال بعد از قطع همکاری سفته ضمانت رو پس نمیدن! اگر من بخوام قطع همکاری کنم طبق قرارداد کتبی که دارم میتونم سفته رو پس بگیرم یا اینکه طبق مطلبی که توی سایتشون قرار دادن سفته رو میتونن پس ندن؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام طبق قرارداد خودتون عمل میشه.

محسن ايزدگشب

محسن ايزدگشب :

استان :

سلام با توجه به قرارداد فی مابین می توانید سفته را پس بگیرید