مشاوره حقوقی رایگان - جعل جهیزیه

سلام تورا خدا راهنماییم کنین
پارسال برای استرداد جهیزیه لیست همون فاکتور فروشگاه بود زیرش چندقلم باخودکار اضافه کردم 38قلم شد رای غیابی به محکوم شدن شوهرم صادرشده.. من نمی‌دونستم کادوهایی که پدرشوهرم خواهرشوهرم که بهم دادن اضافه کردم .. شوهرم اعتراض زد و 4قلم آخر چون کادویی خانواده بودن رای تغییر کرد... رای صادر شدکادویی پدرشوهر... مال همسرم شد. حالا شکایت جعل سند کرده ... لیست سیاهه هیچ امضایی ندارد فقط منجر به صدور رای شده شکایت کردن..
خیلی نگرانم آیا جعلی صورت گرفته مجازاتش چی ؟؟؟ توخداراهنمایی کنید چیکار کنم؟؟ وکیل پایه یک داره بهم گفتن زندانی داره...
ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر برگه امضاندارد سندیت نیز ندارد وجعل دربرگه ای که امضاندارد معنی ندارد مجازات جعل نیز حبس یا جزای نقدی است

پرسشگر :

ممنون
بخاطر اینه دادنامه صادرشده شکایت کردن آیا جعل میشه... برگ شکوایهه نوشتن منجر به صدور رای شده..

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماس داشته باشید.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
نگران نباشید در صورتیکه ثابت شود شما سونیتی نداشته اید تبرعه خواهید شد
در پرونده جعل از وکیل استفاده نمایید
باتشکر

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام متاسفانه شما ندانسته مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده اید ولی طبق قانون جهل به قانون رافع مسئولیت نمی باشد پس به شما پیشنهاد می گردد در صورت احضار توسط مقام قضایی حتما یهمراه وکیل به شعبه مربوطه مراجعه نمائید