مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای اپارتمانی که سند دارد.

با سلام یک واحد اپارتمان میخواهم خریداری کنم. واحد مربوطه پارکینگ داره که در سند واحد هم قید شده. ولی فروشنده واحد رو همراه پارکنیگ چون قیمتش بالا میره جدا جدا هم بفروشه . یعنی خونه رو قولنامه ای با کد رهگیری بدون پارکینگ به من بفروشه. پارکینگ هم به صورت قولنامه ای به شخص دیگری بفروشه.
سوالم این من این خرید رو انجام بدم. چون قولنامه ای انجام میشه در نتیجه سند هم به نام فروشنده باقی خواهد ماند و من فقط یک قولنامه کد رهگیری دار دارم به عنوان مدرک.
ایا فروشنده میتونه از سندی که نزد خودش هست سو استفاده کنه؟ مثلا وام بگیره باهاش. یا در ضمانت دادگاهی جایی استفاده کنه ازش؟؟؟ یا بعدا فوت شه ورثه ش ادعایی داشته باشند در مورد مالکیت خونه؟
و اگه ممکنه راه مطمئنی که من واحد رو قولنامه ای بخرم ازش و خطر استفاده از سند رو بتونم خنثی کنم پیشنهاد بدین. با تشکر از همه عزیزان.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شما با مبایعه نامه هم واحد را بخرید نهایتا بایستی سند بنام شما منتقل شود معمولا به زمان معقولی تعیین میکنند که در دفترخانه این کار صورت بگیرد.تازمانی که سند بنام فروشنده هست هر احتمالی وجود دارد از جمله اخذ وام از سوی ایشان و یا توقیف سند از سوی طلبکاران ایشان و ...
در هنگام معامله یک وکیل بهمراه داشته باشید تا ریسک معامله به حداقل برسد.