مشاوره حقوقی رایگان - مجمع عمومی

با سلام. من سهامدار یک کلینیک هستم که دارای هیئت مدیره و مدیر عامل است. زمان مقتضی برای تشکیل مجمع و تشکیل هیئت مدیره جدید خیلی وقت است سپری شده و مجمع تشکیل نشده است.
مدیرعامل شرکت که از اعضا هیئت مدیره هم هست اصرار دارد که با توجه به عدم تشکیل مجمع از طرف رییس هیئت مدیره علیرغم تذکرات مختلف؛ خود ایشان میتواند مجمع را برگزار کند.
میخواهم بدانم ایا مدیرعامل این اختیار قانونی تشکیل مجمع و به تبع ان تشکیل هیئت مدیره جدید را دارد یا خیر؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، خیر، ضمنا، با انقضاء مدت مدیریت ایشان، نامبرده هیچ سمتی ندارد،