مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام . برادر من یه آپارتمان نود متری دارد که محل سکونت اوست اما دو دانگ آن طبق دستور قضایی بابت بخشی از مهریه به نام زوجه شده حالا زوجه درخواست افراز داده اما چون آپارتمان قابل افراز نیست اگر قاضی دستور به فروش در مزایده را بدهد بعد از فروش پولی که از بابت این 4دانگ به حساب برادرم واریز میشود آیا میتواند توسط زوجه توقیف شود و در ازای مهریه از برادر بگیرد؟؟؟ یا میشود قاضی دستور به خرید ملک دیگری برای برادرم بدهد؟؟؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر قصد تهیه مسکن داشته باشد مستثنیات هست همچنان و غیرقابل توقیف

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام.خیر با توجه با اینکه مستثنیات محسوب میشه ،مابقی وجه قابل وصول از ناحیه ی زوجه نیست.