مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام وقت بخیر. همسرم داره مهریه شو می ذاره اجرا و 14 سکه مهریه ایشون هست. من شغلم تابلو نویسیه و سی میلیون پیش ودیعه مغازه دارم و ابزارآلات مغازه که نظیر دستگاه برش شبرنگ وکامپیوتر و چاپگرهم نزدیک 45 میلیون ارزش دارند آیا همسرم می تواند اینها رو از من عوض مهریه بگیرد چون تا جائیکه می دونم اینها مستثنیات دین هست ؟ و جز اینها مال دیگری ندارم به نظر شما قاضی منو می فرسته زندان چون پیش قسط ندارم اما می تونم ماهیانه 300 هزارتومن قسط بدم چون درآمدم ماهی نزدیک 2میلیونه واگر برم زندان چند سال باید درآنجا بمونم ؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. باتوجه به اینکه ودیعه لازمه بر ما ماندن مغازه شماست و ابزار و وسایل لازمه کار و امرار معاش شماست قابل توقیف نخواهد بود و در صورت توقیف میتوانید درخواست رفع توقیفی نمایید.ضمنا دادگاه با توجه ب شرایط مالی شما مهریه را به صورت اقساط قرار خواهد داد. اینکه 300 یا بیشتر باشد بستگی ب نظر دادگاه دارد. و میزان حبس نیز تا وقتی خواهد بود ک پرداخت انجام دهید یا تضمینی جهت پرداخت ارایه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اظهار نظر نیاز به بررسی موضوع دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایل مذکور مستثنیات دین محسوب می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مواردی که گفتید به جهت مثتثنیات دین قابل توقیف نیست اقساط مهریه و پیش قسط ان هم بستگی به نظر قاضی دارد