مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خانه

با سلام
سال گذشته مهریه خود را از طریق اجراییات ثبت اقدام کردم . مهر 99 خانه ای از همسرم توقیف شد که داخل ان مستاجر بود و همسر بنده مستاجر آن را آذر ماه بلند کرده و با وسایل دست دوم خانه را چیدند تا بازرس ثبت بیاد ببیند و رفع توقیف بزند . همسر بنده داخل ان خانه زندگی نمیکنند و همراه پدر و مادرشان زندگی میکنند ولی با مدیر ساختمان هماهنگ کرده اند که هر کی اومد چیزی از واحد من پرسید بگید اینجا زندگی میکنم و شارژ پرداخت میکنم.
حال که از دادگاه اقدام کرده ام میتوانم خانه را به دلیل اینکه جای دیگر زندگی میکنند و خانه مازاد هست به عنوان طلبم بردارم یا باز هم مستثنیات به حساب میاد؟ از اهالی محل پدر مادرش میتوانم استشهادنامه جمع کنم که 7 روز هفته در محل دیده میشود .
همینطور راننده سرویس محل کارش .

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر شخص از خانه استفاده نمی کند بله می توانید . لاکن توجه داشته باشید که طرف می تواند ادعا کند به خاطر نگهداری از پدر و مادرش مدتی پیش آنها بوده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل توقیف است به شرطی که
شما اثبات نمایید که خانه اجاره داده شده است و دارای مستاجر است
اگر خانه اجاره ای دارای کد
رهگیری باشد از طریق اداره ثبت میتوانید اثبات نمایید که خانه اجاره داده شده است و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر قابل توقیف نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورت اثبات آنکه وی در منزل دیگری زندگی می کند امکان پذیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ثابت کنید که همسر در ا خانه سکونت ندارد بله