مشاوره حقوقی رایگان - طریقه نوشتن سفته برای محیط کار

با سلام، شرکت ما درخواست سفته 10 میلیونی از من دارد و حقوق دریافتی من بسیار بالا می باشد در مقابل گرفتن این مبلغ سفته. و ادعاء آنها این است که این روند اداری شرکت می باشد. همچنین مدیر شرکت و محیط شرکت بسیار آدمهای خوبی هستند و در کارشان موفق و شرکت بسیار معتبر می باشد. اما سوال من این است که من حتما قید میکنم حسن انجام کار برای شرکت مورد نظر. اما من در شرکت هنوز قراردادی ننوشتم. آیا نوشتن قرار داد در هنگام سفته دادن مهم است که شماره قرارداد را سفته ذکر کنم. البته این را هم بگویم که حدود 10 ماه در این شرکت کار میکنم و همیشه حقوق خود را سرماه گرفته ام و تمامی نیروهای آن 8سال و 10 سال در آنجا کار میکنند و آن ها هم مجبور به دادن سفته شده اند. نظر شما بابت دادن سفته بدون قرارداد چیست. و آیا قرارداد بنویسم بهتر است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی شما دربرابر مزد حقوق دریافت میکنید یعنی قرارداد دارید قرارداد شفاهی منعقدمیشود بزرگوار سند از ادله اثبات دعواست بنابراین شماباکارفرماقرارداددارید وسعی کنید قراردادتان را کتبی کنید وشماره سفته را هم درقراردادتان ذکرکنید