مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

سلام وقت بخیر
مادرم خونه ای را در تاریخ 4 مرداد 99 اجاره داده ولی مستاجر از 7 ماه فقط 3 ماه اجاره پرداخت کرده و یهو زنگ زده میگه میخوام بلند شم و نمیخواد خسارت فسخ قرارداد یعنی یک ماه اجاره و هزینه بنگاه رو پرداخت کنه! ما هم بخاطر بی ادبی ایشون و ضررهایی که زدن نمیخوایم از حق و حقوقمون بگذریم،
سواله من اینه که با توجه به شرایط کرونا و البته وجود بند فسخ قرارداد در صورت عدم پرداخت اجاره، امکان گرفتن حکم تخلیه است یا باید منتظر بمونم تا انتهای قرارداد؟ من از مادرم وکالت تام دارم، باید از چه طریقی شروع کنم و چقدر زمان میبرد؟ چنانچه وکیل گرفته بشه، هزینه وکیل را میتوان از مستاجر گرفت؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مستاجر اجاره بها پرداخت نکند موجر می تواند بخاطر تخلف مستاجر از دادگاه فسخ قرارداد اجاره را در خواست کند. زمان وروند پرونده براساس سیستم دادگاه هاست ودرخصوص هزینه های دادرسی وحق الوکاله وکیل شما پس از اخذ حکم به نفع خویش تمام هزینه های آن را می توانید از طرف مقابل مطالبه کنید اما این درخواست بایستی در دادخواست تان مطرح شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
فسخ قرارداد یا توافقا و یا در صورت مقرر شدن در آن امکان پذیر است در غیر اینصورت خیر
وکالت تام شما از مادر صرفاً جهت مراجعه به وکیل دادگستری قابل استفاده است و با وکالت رسمی نمیتوان در محاکم قضایی که امری تخصصی است وکالت نمود.
هزینه های دادرسی و تا حدی وکالت قابل مطالبه و وصول از محکوم پرونده میباشد