مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل کوچه به محوطه مجتمع امکان پذیر است؟

سلام. مجتمعی 9 بلوکه واقع در فرعی بن بست میباشد. قبلا کوچه بوده و حتی تابلوی کوچه هم داشته. ولی چند ساله بن بست شده. اخیرا مدیر ورودی درب ریموتی گذاشته و گفته هر واحدی فقط 1ماشین حق پارک دارد. چون جا پای ماشین کمه.
ایا امکان دارد که کوچه تبدیل به محوطه مشاع ساختمان شود و بتوانند سند بگیرند؟
اگر اینطور باشد ایا میتوانند مانع ورود خودروی دوم واحد ها شوند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
کوچه قابل تملک و تبدیل به پارکینگ نیست .
موفق باشید